vrijdag 7 mei 2010

Dinsdagavond bestelde ik stof bij Vermiljoen, woensdag werd het betaald en vandaag lag het te wachten op tafel toen ik thuiskwam van school.

Amai zeg wat een service bij Vermiljoenshop! Ik bestelde 3 stukken stof, maar wat ik ermee ga maken verklap ik nog niet! ;-)


En wat zat er nog bij het stoffenpakket? Het patroon van de broek die Vermiljoen al 2 keer heeft gemaakt. Na wat gemaild te hebben met haar stelde ze voor om het patroon op te sturen samen met de stof omdat ik zoo graag zo’n broek wou hebben/maken. En niet alleen een patroontje zat er bij maar ook de hele uitleg hoe ik het moet naaien.

Dankjewel Vermiljoen voor al deze moeite!

Ik kocht vandaag een vogelkleedje in de Zara. Ik vond het wel een tof modelleke en stofje vind ik ook wel schoon. Maar het is vooral een vrij simpel patroon om ook eens in een ander stofje te maken ;-)Vanavond nog wat verder naaien aan een T-shirt. ’t Is een probeersel uit de knippie dus ik weet niet of het zal lukken maar we zullen zien!

10 opmerkingen:

 1. Leuke pakketje seg!
  En die broek van Vermiljoen, die is inderdaad fantastisch, hopelijk kan ik op een dag zelf zo'n broek maken ;) Veel succes ermee!
  En ik ben wel benieuwd naar het t-shirt..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. schoon stofkes en leuk kleedje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke stofjes die je hebt besteld! Gaan mooie dingen uitkomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke stof hoor, ben benieuwd wat het gaat worden.
  Groetjes van Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw hella, idd goed bezig. ik ben toch al ettelijke jaren ouder en jouw maaksels krijg ik toch niet klaar. blijven naaien meid, zoals een tante van mij zegt keep working with passion! Ben zeer benieuwd naar je naaisels!

  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuke post weeral! die stofkes zien er schoon uit en dat kleedje lijkt mij een heerlijkheid om te dragen, ziet er simpel uit (en dus ideaal om 23498x na te maken in andere stofkes) maar valt heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat paddestoeltjes stofje is erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. heey,
  Ik las de weekend knack, en ik zag echt iets dat ik herken. Meestal als ik artikels lees over naaisters en zo, zijn dat oudere mensen, dusja. ik ben zelf 14jaar en ik zou echt graag naailessen of patroonkniplessen volgen. Ik maak thuis wel een paar kledingstukken, maar das nu ook wel nie zo deftig met patroon enzo. ik las da gij lessen hebt gevolgd.. waar heb je dat gedaan? want ik zoek maar, ma ik vind dus echt niets deftig, of het is te laat in de avond...
  btw, tis echt een leuke blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ahja, dat was ik vergeten, als je wil antwoorden, tik dan Fien Leroy in op fb ofzo,.. dan vind je me wel :)

  BeantwoordenVerwijderen