zondag 11 oktober 2015

'Koffiekletsen' in stijl

Jade, een schat van een mens. Een lieve vriendin. Iemand met oog voor detail, vol genot van het kleine geluk wat ze dan ook met de mooiste woorden omschrijft op haar blog. Ze vroeg of ze mij mocht interviewen voor haar nieuwe rubriek op haar blog genaamd 'koffieklets'. Nu ja, interviewen, laten we het eerder gezellig babbelen noemen met een koffie in de hand, zittend in de zetel in de leukste koffiebar in Leuven: BarBoek. Ik was vereerd wanneer ze me dit voorstelde, enthousiast ook om er aan mee te doen (en stiekem ook een beetje zenuwachtig). Voor deze gelegenheid maakte ik de Lotta skirt van Compagnie M.
Na het maken van dit rokje ben ik opnieuw zo onder de indruk van de perfecte pasvorm die de patronen van Compagnie M hebben. Het zit me als gegoten. Net zoals de Julia sweater die ik eerder maakte. Jade is in haar vrije tijd veel bezig met fotografie en ik mocht met mijn nieuwe rokje voor haar lens gaan staan. De foto's zijn van haar hand, waarvoor dank!

  
Het stofje kocht ik bij wild van stof.
Het interview kan je hier lezen.

16 opmerkingen:

 1. Wat een mooi interview! Ik heb het erg graag gelezen.
  En nog veel succes met je jobzoektocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi rokje! En dat interview ga ik ook eens lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig geschreven. Mooi en eerlijk! Tof rokje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja leuke rok en love de shoes erbij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die is leuk. Ik moet de mijne ook weer wat meer uit de kast halen. Het blijft een leuk patroon.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi rokje en een heerlijk eerlijk interview. Blijf vooral jezelf en je komt er wel :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een prachtig interview, dat zei ik al. Ik las eens verder op Jade's blog en herkende mevrouw F&G in haar foto's, dus ben ik ze meteen in de winkel gaan feliciteren :) Had ik meteen nog eens een excuus om daar binnen te gaan ;) Tof dat je speciaal een rokje maakte voor die gelegenheid!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooi!!! Geld trouwens voor je hele outfit. En het is altijd fijn om eens voor een professionele lens te staan, he.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie schoenen die je draagt tijdens het interview. Zou ik eventueel het merk mogen weten? (Ben namelijk al lang op zoek naar zo'n model..)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @Anoniem: Natuurlijk :) ! Merk is: HUB. Ik kocht ze in Leuven in de Giraffe. Volgens mij verkopen ze deze schoenen er nog steeds. Ook nog in twee andere kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ok, bedankt voor de info!

  BeantwoordenVerwijderen