zondag 31 mei 2015

Terug van weggeweest...

31 december, dat was ondertussen de laatste keer dat ik hier van mij liet horen. Daarvoor was ik ook niet echt productief. De voorbije drie maanden vertoefde ik in Zambia op buitenlandse stage.
Zambia was een fantastische ervaring zowel op persoonlijk vlak als op vroedkundig vlak, iets om eeuwig te koesteren.
Ondertussen ben ik al drie weken terug op Belgische bodem en vond ik mijn goesting voor het naaien opnieuw. Ik heb dit eerlijk gezegd gemist in zambia, ik bleef blogs lezen, stoffen webshops bekijken, zelfs stof kopen (ahum..). Het was dus even geleden maar ik kan het nog: naaien ;)
Hier de productie van de voorbije twee weekends:
Voor mijn metekindje Minne maakte ik een rimpelrokje met verstelbare elastiek volgens deze bekende handleiding. Voor de grote tweeënhalfjarige maakte ik een 3-4 jaar.
Het stofje kocht ik meer dan een jaar geleden bij habiba in Leuven.
Het topje komt van de JBC, ik kocht het er een paar maanden geleden. Vorig weekend zocht ik naar een geschikt stofje voor een rokje wat bij dit topje paste. The perfect match!

Voor Mauro, de grote broer van Minne maakte ik een haaien t-shirt volgens het bekende ottobre patroon (zomer 3/2011 patroon 12: happy animals). Ik maakte een vijf jaar voor vierjarige Mauro. Mijn geheugen is een gat op vlak van waar ik mijn stoffen allemaal heb gekocht. Dus helaas, deze herinner ik me echt niet meer.

Een maand geleden kwam er een broertje bij voor Mauro en Minne: Levi!
Voor deze kleine man maakte ik een broekje in een mooi tricootje van Andrea Lauren onder andere te koop bij kiwi fabrics.

Alles op 'n hoopje

8 opmerkingen:

 1. Mooi gemaakt! Moet inderdaad indrukken nalaten, zo'n stage.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh Zambia, ik deed ooit stage in Malawi. tijdens de stage niet veel van het land kunnen zien, dus het jaar daarop alleen terug getrokken naar Malawi en Zambia. ('t komt allemaal een beetje terug: de geuren, de kleuren,...)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel schoon!
  Ik mail je morgen ivm het logo :) druk weekend achter de rug..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Al een geluk dat je stoffen bleef kopen, want Andrea Lauren is altijd meteen uitverkocht! Heerlijk drietal, en waarschijnlijk nog veel heerlijker op het echte drietal!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn om nog eens iets van je te horen! En mooie kleertjes maakte je.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. The top display is used for the TV image, while the end display can be used to do factors such as modify programs and take notes.
  buy rs gold

  BeantwoordenVerwijderen