zondag 22 oktober 2017

Binnenkijken

Ongeveer anderhalf jaar woon ik hier nu. Na drie jaar studeren in Leuven vond ik vrij snel een job in Brussel, naar hier verhuizen leek me dan ook een logische stap. Een beetje spannend in het begin, maar op dat moment had ik ook echt nood aan iets nieuws. Ondertussen voelt dit echt aan als mijn thuis. Ik vond via de website van samenhuizen een leuk appartementje in Molenbeek. Het klikte met de medebewoners en ondertussen zijn we ook echt bevriend geraakt. Ieder zijn eigen leven, maar fijn om af en toe iets samen te doen, samen te eten, wat te babbelen na het werk en zoveel meer. Brussel, een bruisende stad, nog zoveel om te ontdekken, maar al helemaal in mijn hart gesloten!
Jullie mogen eens binnen piepen hier:

Het mooiste moment van de dag --> Wonen op de vijfde verdieping zorgt voor spektakel 's avonds. Het ondergaan van de zon, het rood kleuren van de lucht en de weerkaatsing op de muren.


9 opmerkingen:

 1. Net hetzelfde als bij mijin Leuven..mooi huis..zelfde job..fijne tijden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Tiene: Inderdaad! Genieten, zo zorgeloos eigenlijk...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. blij dat er hier nog iets verschijnt of je kwam in mijn lijstje terecht ;)
  ziet er al supergezellig uit en hartje voor Molenbeek. Ik ben daar 5 jaar lang juf geweest op een geweldige school en met het lezen van jouw blog, kriebelt het opnieuw. (zo de donderdagsemarkt kriebels ;) )

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er een zeer fijne en warme woonst uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @S*fie: Lang geleden hé, het kriebelde ;-) Oh zo leuk dat je hier werkte, en kom je hier nog af en toe terug?

  @Vink: Ja, zo voelt het ook aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prach-tig huis: die deuren, die ramen. Telkens ik op Instagram een foto van jouw plekje voorbij zie komen, word ik een beetje warm vanbinnen. Dat ziet er daar zo fijn en zo Hella uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @With love - by Eva: Ik ben ook zo verliefd op de deuren, de ramen, de houten vloer :) Zo'n lieve woorden, dank u Eva!

  BeantwoordenVerwijderen