maandag 1 september 2014

Vosjes voor de winter: (eentje uit de oude doos)

Drie jaar geleden vond ik het perfecte rokjespatroon in de knippie. Ik maakte er toen een kikkerversie van die veel gedragen werd. Enige tijd later haalde ik het patroon opnieuw boven om er een vosjesversie van te maken. het patroon vraagt om een stevigere stof, kokka is hiervoor dus perfect. Een echt winters rokje werd het dat ik de voorbije dagen weer kon bovenhalen en nu maar beter terug in de kast leg tot de 'echte' winter eraan komt.
  Met blinde rits in de zijnaad.
  Stofje: Vermiljoen (ooit, lang geleden)
  Patroon: Knippie nr. 5 okt/nov --> model 31
 
Zo, nu ga ik verder inpakken want de volgende tien dagen vertoef ik in New York :) ! Verslag van de reis volgt uiteraard.

8 opmerkingen:

 1. Mooi mooi mooi!
  Goeie reis, benieuwd naar je verslagje achteraf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. New York, jawadde! Enjoy!
  Na jouw kikkerversie maakte ik voor mezelf een verlengde 164 en die wordt graag en vaak gedragen. Misschien moet ik me ook maar eens aan een tweede versie wagen :-) De jouwe is super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh! goeien deal, leg het nog maar effe in de kast! eerst nog wat zomer :) en daarna kan je dat mooie rokje nog genoeg dragen! enjoy NY!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Plezant rokje, lieve vosjes op een van mijn lievelingskleuren....en weer zo mooi afgewerkt! Veel FUN in THE big Apple !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als je 't maar niet te ver weglegt in de kast ... kwestie van het niet uit het oog te verliezen na die mooie dagen (zou zo'n zonde zijn)

  BeantwoordenVerwijderen